Inauguració de les obres de millora de les piscines municipals d’Alfés

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha acompanyat l’expresident de la Generalitat Artur Mas en l’acte de descoberta de la placa commemorativa

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha acompanyat l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; i l’alcalde d’Alfés, Hilari Guiu, en l’acte d’inauguració de les obres de remodelació de les piscines municipals d’Alfés. L’acte ha comptat també amb l’assistència dels vicepresidents en funcions de la Diputació, Rosa Pujol i Jordi Latorre; i del vicepresident en funcions del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.

Mas i Perelló han estat rebuts a l’ajuntament on han signat el Llibre d’Honor. Posteriorment, han visitat les escoles, abans de fer la inauguració oficial, amb la descoberta d’una placa commemorativa de l’acte.

Durant la seva intervenció, Perelló ha destacat que com a institució capdavantera del territori, la Diputació sempre s’ha posicionat al costat dels municipis i de les seves necessitats. Ho ha fet des de la sensibilitat clarament manifestada envers el territori quan es tracta de fer apostes que siguin beneficioses tant per a la ciutadania com per a les organitzacions, com ho són aquestes instal·lacions municipals.

Perelló també ha remarcat que una societat moderna ha de ser capaç de posar sobre la taula i oferir solucions a les demandes de la ciutadania. Tenir la capacitat d’avançar-se a aquestes necessitats fa que la feina que cal fer sigui més fàcil i reeixida.

La Diputació de Lleida ja va fer una primera aportació l’any 2017 per a la construcció de les piscines municipals a través del Pla Extraordinari d’Inversions Locals (PEIL) de 65.000 € d’un pressupost total de 200.000 €; i una subvenció de l’àrea d’esports de 6.000 € en concepte d’adquisició de mobiliari per a les piscines. En total, l’aportació de la corporació ha estat de 71.000 €.

Lleida, 21 de juny de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat