Inauguració de la sisena Fira de Formació Professional i Treball

ORIfira_fp_2012-01_editora_2_5137_0_1

Durant la seva intervenció, Pujol ha dit que la mundialització de les noves tecnologies i la crisi econòmica han obert un nou camp a la societat al qual cal saber adaptar-se. En aquest sentit, ha recordat que no s’ha d’abaixar la guàrdia en l’àmbit de la formació i que les administracions públiques han de seguir al costat dels joves, ajudant-los en la seva formació.

La Fira compta amb 30 expositors i una superfície d’exposició de 4.000 metres quadrats i està situada al pavelló 4 de Fira de Lleida.

L’objectiu de la Fira és potenciar la formació professional i les seves sortides laborals, així com impulsar l’aprenentatge dins l’empresa; informar instantàniament de totes les inquietuds sectorials tant en matèria de treball, com de formació professional, centres públics i privats; explicar a tot el públic en general què és la formació contínua bonificada, ocupacional i subvencionada, el reciclatge, com i on estudiar idiomes, oposicions, assessorament per crear una empresa, entre d’altres, i orientar professional i laboralment els joves, ensenyant-los totes les famílies d’oficis dins dels cicles formatius.

Lleida, 23 de febrer de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat