Inauguració de la restauració de la capella gòtica de l’església de Sunyer

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) ha atorgat un ajut de 25.000 euros a l’Ajuntament de Sunyer per a la rehabilitació de la capella lateral gòtica

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Rosa Pujol, ha participat aquest dijous en l’acte d’inauguració de la restauració de la capella gòtica de l’església de la Nativitat de la Mare de Deu de Sunyer (Segrià).

L’acte, que s’ha emmarcat en la celebració de la Festa Major del municipi, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sunyer, Salvador Huguet; la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Carme Vidal, i el bisbe de Lleida, Joan Piris.

La vicepresidenta de l’IEI, juntament amb la resta d’autoritats, ha assistit a la processó i la Missa cantada amb El Cor de Llardecans. Posteriorment, han visitat l’església de la Nativitat de la Mare de Deu recentment restaurada. L’IEI ha atorgat un ajut de 25.000 euros a l’Ajuntament de Sunyer repartits entre els anys 2008 i 2010 per a la rehabilitació de la capella lateral gòtica.

Sunyer, 8 de setembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat