Inauguració de la primera fira ‘Menja’t Soses’

Fira_Soses

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la primera edició de la fira de productes artesanals Menja’t Soses.

 

Talarn, que ha estat acompanyat per la diputada Rosa Pujol, ha estat rebut a l’Ajuntament de Soses per l’alcaldessa Sandra Marco, pel president del Consell Comarcal del Segrià David Masot, i per la resta de la corporació municipal, i ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

 

Des d’allí s’han desplaçat a peu cap a la plaça Jaume Miret, on s’ha procedit a dur a terme l’acte inaugural abans d’iniciar un recorregut per visitar a l’espai firal. En la seva intervenció, Joan Talarn s’ha mostrat honorat pel fet de tenir l’oportunitat de presidir la inauguració de la primera edició d’una fira que s’incorpora als més de 200 certàmens firals que se celebren anualment a les comarques de Lleida, concretament “és la 211, 15 més que l’any passat”, ha recordat Talarn, que ha volgut remarcar el fet que totes aquestes fires tenen els seus respectius ajuntaments “com a principal motor”.

 

El president de la Diputació ha destacat la varietat dels productes que tenen cabuda a Menja’t Soses, així com l’efecte dinamitzador que la fira suposarà per l’economia local, en una aposta que no ha volgut desvincular “d’un projecte general, d’una estratègia municipal més diversificada i ambiciosa” de Soses que inclou la voluntat de l’Ajuntament de convertir el municipi en una destinació turística de fruiturisme i l’embranzida que està adquirint el poblat ibèric del Gebut. Tot plegat dota Soses, doncs, d’unes bases culturals i econòmiques molt importants de cara al futur.

 

La primera fira de productes artesanals Menja’t Soses-Sabors de Ponent se celebra aquest dissabte amb més d’una trentena d’expositors, la majoria del sector alimentari. També es compta amb tallers de pans, farines i rebosteria, maridatges de vins i de cervesa artesana, una exposició de motos antigues, mostres de petits productors de flors, sabons i cosmètica, i activitats per als més petits. L’objectiu del certamen és donar visibilitat i promocionar els productors del sector primari del territori, així com diferents projectes de l’àmbit social i cultural de la zona.

 

 

Lleida, 19 d’octubre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat