Impulsem “Moturisme”, una nova certificació pionera a Catalunya especialitzada en turisme per a motoristes

Reñe_Moturisme_001_SLI

Reñe_Moturisme_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha lliurat a una setantena d’allotjaments turístics, restaurants, cafeteries i museus de les comarques de Lleida el diploma i el segell acreditatius

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, ha creat un nou producte, anomenat “Moturisme Ara Lleida”, que vol promocionar el turisme vinculat als motoristes. Es tracta d’un projecte pioner a Catalunya i al conjunt de l’Estat espanyol que estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica els establiments especialitzats en turisme per a motoristes.

Fins ara una setantena d’establiments d’allotjament i d’oferta complementària de la demarcació de Lleida han obtingut la certificació “Moturisme Ara Lleida”, després d’haver superat el curs de formació i l’auditoria del seu establiment.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha lliurat aquest dimarts el diploma i el segell acreditatius als responsables dels allotjaments turístics, restaurants, cafeteries i museus que l’han obtingut.

Abans del lliurament, Reñé ha adreçat unes paraules als assistents on ha agraït l’aposta i l’esforç que han fet per aconseguir aquesta nova certificació turística. “A Lleida i a Catalunya tenim referents a nivell mundial de professionals del món del motor i això fa que hi hagi molts aficionats que practiquin lleure a l’entorn de la moto”, ha explicat.

El president de la Diputació de Lleida ha afegit que aquest projecte “consolida i obre un camí més a l’oferta turística que s’ofereix des de les comarques de Lleida tant a nivell material com a nivell immaterial i de sentiments”.

L’acte ha comptat també amb la participació del vicepresident tercer, Gerard Sabarich; del director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, i del director de l’ACT, Xavier Espasa.

Els aficionats a viatjar amb moto disposen a partir d’ara a la demarcació de Lleida de 40 establiments d’allotjament turístic i 28 més de restauració, cafeteries i museus que disposen de serveis a les seves instal•lacions pensats de manera específica per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat.

El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha explicat que una forma d’arribar a aquest segment dels motoristes serà a través de la web on hi haurà la relació de tots els establiments que disposen de l’acreditació i que servirà de “punta de llança per donar a conèixer el territori de les Terres de Lleida i el Pirineu amb 10 noves rutes especialitzades en Moturisme”.

“És un projecte nou que ens obre a un mercat català, estatal i internacional que fa de Lleida una destinació singular en aquest àmbit”.

Els establiments que han obtingut la certificació participaran en les diferents accions promocionals vinculades amb el projecte per tal de comunicar la qualitat d’aquests serveis especialitzats tant al públic nacional com a l’internacional.

Entre aquestes accions promocionals disposaran de la presència del projecte a fires, insercions publicitàries en mitjans de comunicació, informació a través de les xarxes socials i cursos addicionals de formació, com també visites i contactes amb touroperadors especialitzats.

Lleida, 20 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat