Impuls a la programació escènica local a través de FiraTàrrega 2014

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Els programadors dels diferents municipis lleidatans es poden acollir fins al proper 5 de setembre a una línia de suport per la qual la corporació assumeix el cost de l’acreditació professional a l’edició d’enguany de FiraTàrrega

La Diputació de Lleida torna a posar en marxa una acció de suport als programadors de les comarques lleidatanes per impulsar la contractació escènica professional a la demarcació durant FiraTàrrega 2014.

Després de l’èxit d’aquesta iniciativa en la seva primera edició, la Diputació de Lleida i FiraTàrrega uneixen de nou esforços per impulsar l’acció per tal que els diversos ajuntaments coneguin més a fons l’oferta escènica a nivell general i la lleidatana en particular. Amb aquesta acció, la corporació es farà càrrec del cost de les acreditacions dels programadors municipals que s’adhereixin a aquesta iniciativa abans del 5 de setembre, amb l’objectiu que puguin accedir als espais que la Fira posa a disposició dels professionals i que la quota no sigui un impediment per la seva presència al certamen.

Tenint en compte la situació econòmica actual, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d’Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló, han decidit mantenir aquesta iniciativa per segon any consecutiu, ja que dóna la possibilitat als ajuntaments d’accedir des de la vessant professional a la gran oferta escènica que reuneix FiraTàrrega, facilitant trobades entre professionals i la dinamització cultural del territori.

FiraTàrrega es caracteritza per posar a l’abast de tothom una programació plural i innovadora pel que fa a continguts i disciplines, fet que la converteix en un destacat recurs i eina de programació per a moltes entitats públiques i privades que s’hi acrediten anualment per veure i comprar espectacles. Entre aquests agents de compra-venda d’arts escèniques s’hi inclouen els municipis, a través dels seus tècnics de cultura, instituts de cultura o empreses públiques. Fins 5 de setembre es poden acollir a aquest programa de suport tots els municipis lleidatans interessats.

Lleida, 8 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat