Importadors japonesos, a Lleida

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació patrocina una nova missió comercial inversa de la Cambra de Lleida, que comptarà amb una dotzena de firmes del Japó

La Diputació de Lleida patrocina la IV International Gourmet & Wines Business Meetings, unes jornades professionals del sector agroalimentari que se celebraran a la Llotja del 9 al 13 de febrer. Estan organitzades per la Cambra de Comerç de Lleida i també compten amb el patrocini d’altres institucions, entre altres GlobaLleida.

Aquestes jornades pretenen donar a conèixer la qualitat i diversitat dels productes agroalimentaris lleidatans entre els participants japonesos, així com crear llaços de relació entre empresaris productors i els principals importadors del sector, per tal d’augmentar les exportacions de productes alimentaris i de vins catalans al mercat de Japó.

El programa d’actes inclou, per al dimarts dia 10, conferències i taules especialitzades en els mercats asiàtics, a més de reunions B2B entre les empreses catalanes participants en la missió inversa i els importadors japonesos i visites als centres productius i als cellers de les empreses participants. Per al dimecres 11, estan previstes noves reunions B2B i més visites, mentre que tota darrera jornada estarà destinada a altres visites dels importadors sobre el terreny.

Les jornades comptaran amb la participació de més d’una trentena d’empreses majoritàriament catalanes i d’una dotzena de firmes importadores del Japó.

Lleida, 9 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat