Ibarz participa en la presentació del Freestyle Lleida al Pavelló Barris Nord

ORIpresentacio_freestyle_01_editora_2_5043_0_1

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz, ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació del Freestyle Lleida que se celebrarà el 26 de desembre al pavelló Barris Nord de Lleida. L’acte de presentació ha tingut lloc al mateix pavelló Barris Nord.

La jornada comptarà amb la participació dels millors riders del panorama estatal. Així, el cartell està encapçalat per Edgar Torronteras, que torna a Lleida després de la seva presència l’any 2010. Al seu costat participaran els pilots locals Antoni Navas i Marc Piñol.

També està prevista la participació del rider Jorge Bravo, que ja va estar present a Lleida l’any 2009 i Franz Meyer, que tancarà el quadre de participació.

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Josep Ibarz, ha explicat que Lleida té una important trajectòria i tradició en el món del motor i la celebració del Freestyle és una bona iniciativa que permet als lleidatans gaudir d’un excel•lent espectacle.

Els assistents al Freestyle també podran gaudir de les motos petites que anirà a càrrec de tres pilots de pitbikes, Richard, Kanka i Ranger.

Els organitzadors esperen l’assistència de més de 3.000 persones. El Freestyle Lleida s’ha consolidat al calendari motociclista de les comarques de Lleida per la seva espectacularitat.

Des de l’organització també s’ha valorat el fet que la prova es disputi en una data festiva com Sant Esteve, la qual cosa permet que moltes famílies assisteixin a l’espectacle.

Lleida, 22 de desembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat