Hem invertit més de 2 M€ en la millora i manteniment de la carretera LV-4241 de Solsona a Coll de Jou

LV-4241 Cartell carretera Km 13 001_SLI

 

La corporació treballa en un darrer tram de més complexitat que requereix de la participació de diferents administracions i que es desenvoluparà per etapes segons les disponibilitats econòmiques

La Diputació de Lleida ha invertit més de 2 M€ des de l’any 2011 en la millora del traçat i del ferm de la carretera LV-4241 que va de Solsona a Coll de Jou en diferents projectes d’obra nova i actuacions de manteniment i conservació de la via.

Fins al moment, la institució ha actuat en l’accés a Lladurs i ha fet una variant a l’entrada del petit nucli de Lladurs. També s’han fet millores al ferm de la carretera i s’han renovat les proteccions laterals de la mateixa.

L’assessor per al Desenvolupament d’Infraestructures de la corporació lleidatana, Ramon Lleonart, ha explicat que en aquests moments treballen en un darrer tram de més complexitat que requereix de la participació de diferents administracions. “És la més complicada d’encaixar i segons les disponibilitats econòmiques de la institució es determinarà quan i en quines etapes es podrà anar desenvolupant”, ha indicat.

 

Lleida, 25 d’agost de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat