Helena Martínez qualifica la Fundació Alosa d’agent fonamental de suport per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

Alosa1

Alosa3

Alosa4

Alosa2

La diputada d’Igualtat ha assistit avui a la festa que l’entitat ha organitzat per obrir les portes a la ciutadania, després de dos anys sense poder realitzar-la a causa de la pandèmia

La diputada de l’Àrea d’Igualtat, Helena Martínez, ha assistit avui a la festa organitzada per la fundació tutelar Alosa, entitat sense ànim de lucre, que es cuida de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i els dona suport per prendre decisions perquè puguin desenvolupar el seu projecte personal al llarg de la vida.

La diputada ha celebrat que es pugui reprendre una trobada tan necessària com la que organitza anualment la fundació, de la qual n’ha remarcat el compromís amb els usuaris i familiars. “Les fundacions tutelars com la vostra encara són desconegudes per una part de la ciutadania, però sou un agent fonamental de suport a les persones. I no només per com acompanyeu les persones sinó també per com vetlleu per garantir els seus drets”.

En aquest sentit, la diputada ha remarcat la importància d’institucions com la Diputació de Lleida per fer costat a les entitats, societat civil i administracions, amb la finalitat de garantir una societat lliure de discriminacions, que abraci la diversitat. “Amb aquesta intenció treballem des de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida i des de la resta de departaments de la casa. Per això refermem el nostre compromís amb entitats com la vostra i la mà estesa per treballar sempre de forma conjunta”.

Martínez ha aprofitat el moment per felicitar també professionals, famílies i persones usuàries de la fundació. “Però també gràcies a persones que en un moment determinat van creure que valia la pena dedicar la seva vida en un projecte com aquest com és el cas del president, Joan Escolar, molt conegut i estimat entre totes les persones que som avui aquí i a qui no voldria deixar de reconèixer i agrair-li l’oportunitat d’apropar-me al tercer sector amb passió i responsabilitat”.

La celebració d’avui ha tingut lloc al Café del Teatre i també hi ha participat Joan Escolà, president de la Fundació Tutelar Alosa; Ester Vila, directora de la Fundació Tutelar Alosa; Mariama Sall, regidora de les Persones, Comunitat i Agenda 2030 de l’Ajuntament de Lleida i David Melé, regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta de l’Ajuntament de Lleida.

Lleida, 13 d’octubre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat