Helena Martínez destaca la importància que institucions com la Diputació “contribueixin a fer de la demarcació de Lleida un territori de drets i oportunitats per a totes les persones”

lgtbi1

lgtbi2

lgtbi3

lgtbi4

Ho ha dit durant l’acte per commemorar el Dia Internacional per l’Alliberament Sexual i de Gènere i en el lliurament dels premis en reconeixement a la implicació per la lluita dels drets LGTBI a la província de Lleida, que s’ha celebrat al Pati de l’antic Convent de Santa Clara i organitzat per Colors de Ponent

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha assistit aquest dimarts a l’acte en commemoració del Dia Internacional per l’Alliberament Sexual i de Gènere i al lliurament dels premis en reconeixement a la implicació per la lluita dels drets LGTBI a la província de Lleida, que ha tingut lloc al Pati de l’antic Convent de Santa Clara, organitzat per l’associació Colors de Ponent, amb la col·laboració de Diputació de Lleida i Paeria.

Durant l’acte –en què s’han lliurat els premis en reconeixement a la implicació per la lluita dels drets LGTBI a la província de Lleida–  han intervingut la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional de la Diputació de Lleida, Helena Martínez; la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, Sandra Castro, i els representants de la presidència de Colors de Ponent, Gemma Subirà i Eloi Ponce.

Durant la seva intervenció, Helena Martínez ha destacat la importància que institucions com la Diputació de Lleida “contribueixin a fer de la demarcació de Lleida un territori de drets i oportunitats per a totes les persones”. Així, ha recordat que fa tres anys es va crear l’Àrea d’Igualtat, “sabent que teníem l’oportunitat d’estendre la mà als municipis i cooperar en la lluita en contra la LGTBIfòbia. En aquesta tasca que tot just ha començat el camí no és sempre fàcil però entitats com Colors de Ponent li donen tot el sentit i fan el camí més afable. En aquest sentit, només podem agrair sempre la mà estesa, la voluntat de construir plegades, l’honestedat i, sobretot, els aprenentatges”.

Ha finalitzat agraint la feina que fan “les persones que treballen incansablement per la visibilització LGTBI. A totes elles, enhorabona, pel grapat de feina que feu, per trencar-vos el cap per aconseguir que els municipis incorporin la diversitat en tot allò que fan”.

Lleida, 28 de juny de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat