‘guiadefires.cat,’ la nova eina del Patronat de Promoció Econòmica per adaptar-se a les darreres tendències digitals i facilitar la consulta dels esdeveniments firals

web_Guia_fires_01

web_Guia_fires_02

Vol ser una eina de consulta pràctica, dinàmica i interactiva, on s recullen els esdeveniments firals que es desenvolupen anualment als municipis de la plana de Lleida, el Pirineu i l’Aran

 

La Guia de Fires, que la Diputació de Lleida ha editat a través del Patronat de Promoció Econòmica en els darrers 15 anys, s’adapta aquest any 2021 a les noves tendències digitals i es podrà trobar a la web del Patronat de Promoció Econòmica.

 

‘guiadefires.cat’, el nou recurs que ofereix la web www.promocioeconomica.cat, té l’objectiu de ser una eina de consulta pràctica, dinàmica i interactiva, on es recullen els esdeveniments firals que es desenvolupen anualment als municipis de la plana de Lleida, Pirineu i l’Aran.

 

A més, recull els certàmens, les mostres i mercats que tenen lloc a les terres de Lleida i que reflecteixen el potencial econòmic dels municipis, amb propostes que van de la gastronomia a la promoció dels oficis, la història i les tradicions a l’art i la cultura.

 

Pel que fa al format, és molt senzill i pràctic per a l’usuari. Es poden consultar les fires mitjançant quatre cercadors: activitat o àmbit (alimentària-gastronòmica, artesania-activitat artística, agrícola-ramadera, comerç i serveis, recreació històrica-tradicions, multisectorial i altres); data de l’esdeveniment; municipi on es desenvolupa i comarca.

 

La guia disposa d’un mapa amb geolocalitzacions, per tal de cercar l’activitat firal en els municipis de la demarcació. Així mateix, cada esdeveniment està senyalitzat amb una icona que fa referència a les diferents tipologies firals.

 

La informació de cada fira es resumeix en una fitxa molt clara i pràctica, amb les dades bàsiques –sinopsi, data, lloc on es desenvolupa, telèfons, web, etc.– i una fotografia de cada esdeveniment.

 

Malgrat la situació d’incertesa que està provocant la Covid-19, des de la Diputació de Lleida es continua treballant per difondre l’important patrimoni dels esdeveniments firals, potenciant-los i contribuint a convertir-los en un important motor de transformació econòmica, de promoció cultural i digital, gastronòmica i turística del nostre territori.

 

 

Lleida, 4 de febrer de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat