Guardonat el grup alimentari Argal amb el Premi de Reconeixement a la Trajectòria Empresarial

Guardo_premi_Millors_Projectes_Empresarials_SLI

Guardó dels Premis als Millors Projectes Empresarials

També es lliuraran els premis a la Innovació, al Jove Emprenedor, a la Responsabilitat Social Corporativa i al Projecte d’Innovació Empresarial

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, atorgarà el pròxim dimarts, 1 de desembre, els Premis als Millors Projectes Empresarials corresponents a l’any 2014 en un acte presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Es tracta dels fins ara coneguts com a Premis LO, que en aquesta edició canvien de nom però continuen amb el mateix esperit d’incentivar els projectes empresarials que ajuden a crear un teixit empresarial fort a les terres de Lleida i alhora reconèixer empreses ja consolidades, que per la seva trajectòria i desenvolupament, puguin servir de model als nous emprenedors.

La corporació ha atorgat el premi de Reconeixement a la Trajectòria Empresarial al grup alimentari Argal de Miralcamp per la seva iniciativa emprenedora i per la seva praxi empresarial aportant valor i innovació als productes agroalimentaris produïts a les terres de Lleida.

Durant l’acte de lliurament també s’atorgaran els següents premis:

• Premi a la Innovació

Per a la societat Garrigues Emprèn (Juncosa), que va obrir una botiga de venda directa i promoció dels seus productes al Mercat de la Concepció de Barcelona.

• Premi al Jove Emprenedor

Per a Cal Majuba (Alàs), empresa formada per dos joves enginyers que han recuperat els ramats d’ovelles a l’Alt Urgell i la Cerdanya per a l’elaboració de productes làctics d’ovella Assaf a partir d’un ramat propi ubicat a Alàs i la Seu.

• Premi a la Responsabilitat Social Corporativa

Per a la cooperativa de segon grau Fruits de Ponent (Alcarràs) per desenvolupar tot un pla de responsabilitat social que l’ha portat a guanyar el Premi Millor PYME Espanyola en Responsabilitat Social als premis europeus RSE 2013 i pel seu compromís envers les necessitats dels seus grups d’interès als diferents àmbits.

• Premi al Projecte d’Innovació Empresarial

Per a l’empresa de desenvolupament de videojocs per diverses plataformes Plunge Interactive (Lleida) i especialitzada en la realització de ports entre plataformes.

Tots els premis, excepte el de Reconeixement a la Trajectòria Empresarial, estan dotats amb 2.750 euros.

El lliurament dels premis es farà a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida i comptarà amb la participació del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Enric Mir.

Lleida, 23 de novembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat