Gerard Sabarich rep la delegació de l’illa de La Palma que assisteix als actes del 10è aniversari del Parc Astronòmic del Montsec

RECEPCIÓ LA PALMA-02_WEB

RECEPCIÓ LA PALMA-04_SLI

El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, ha rebut avui els membres de la delegació de l’illa de La Palma que són de visita a Lleida amb motiu de la seva participació als actes commemoratius del 10è aniversari del Parc Astronòmic del Montsec. L’acte també ha comptat amb el diputat Eloi Bergós i la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell.
Els actes se celebren aquest dijous i divendres i inclouen la Jornada de Ciència i Astroturisme, que tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal a Balaguer, on els assistents podran gaudir de la xarrada ‘El model d’astroturisme de l’illa de La Palma’, a càrrec de Ana Castañeda, coordinadora de producte d’astroturisme del Cabildo de La Palma, i de Carlos Fernàndez, doctor i professor d’Economia Aplicada de la Universidad de La Laguna (Tenerife). Cal recordar que el model de l’observatori de l’illa de La Palma està considerat tot un referent per als responsables del PAM.

Lleida, 27 de juny de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat