La Gala del Futbol pretén reconèixer la trajectòria de lleidatans de primera

Gala_futbol_lleidata_001_SLI

La Diputació de Lleida acull la presentació de la Gala del Futbol

La Federació Catalana de Futbol de Lleida homenatjarà 64 lleidatans per la seva carrera esportiva de màxim nivell amb un sopar el 31 de març al restaurant la Boscana

La delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat un sopar gala el pròxim 31 de març on estaran convidats futbolistes, entrenadors i àrbitres de Lleida que hagin jugat o estiguin en actiu en la màxima categoria.

La voluntat de la Federació és fer un reconeixement als futbolistes, entrenadors i àrbitres de les comarques de Lleida com mai abans s’havia fet. La gala se celebrarà amb un sopar al restaurant La Boscana de Bellvís. Aquesta és una iniciativa inèdita i pionera a Lleida que la Federació Catalana de Futbol té la intenció de dur a terme a la resta del país.

S’organitzarà una gran festa del futbol lleidatà, que s’ha presentat aquest dijous a la Diputacio de Lleida, i que ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre, acompanyat pel director territorial a Lleida, Joan Segura, del president de la Federació Catalana de Futbol (CFC), Andreu Subies, i del vicepresident i delegat a Lleida, Jordi Terés.

El vicepresident quart Jordi Latorre ha mostrat el suport de la Diputació de Lleida amb la Federació Catalana de Futbol per la tasca que realitza formant persones en la practica del futbol i en la formació amb valors i alhora ha felicitat al president, Andreu Subies, per la seva tasca al capdavant de la citada federació.

El delegat a Lleida d’Esports, Joan Segura, ha afirmat que el futbol a Lleida funciona bé gracies a l’esforç i al treball de molta gent dels clubs i de la delegació. També ha felicitat els organitzadors per aquesta iniciativa de reconeixement  perquè triomfar en l’esport a Lleida és una mica més difícil que a la resta de Catalunya a causa dels desplaçaments i del cost econòmic i de temps que suposa pels futbolistes i les seves famílies.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha posat en valor la tasca realitzada per la delegació a Lleida en el sentit que dóna totes les facilitats als jugadors i les seves famílies per la practica d’aquest esport. Tant es així que s’han incrementat substancialment les llicències de jugadors, actualment unes 14.000, com el nombre de clubs de futbol, uns 600 a les comarques de Lleida. També cal destacar que el Futbol 7 ha incrementat un 50% les fitxes dels clubs base. Subies ha destacat el sacrifici, el treball i l’esforç com a valors que cal tenir en compte en el món del futbol.

Tal i com ha indicat el delegat de FCF a Lleida, Jordi Terés, està previst que unes 350 persones participin en aquest esdeveniment. Es preveu homenatjar uns 32 lleidatans relacionats amb el món del futbol de la màxima categoria entre futbolistes, àrbitres, entrenadors i presidents de clubs de futbol. Com també es farà un reconeixement a la seva trajectòria futbolística a uns 32 lleidatans ja difunts.

A més, les biografies d’aquests 64 lleidatans relacionats amb el món del futbol es recolliran en un llibre homenatge titulat “Lleidatans de primera” que el dia de la gala es repartiran entre els assistents.

Entre els noms dels lleidatans que rebran aquest reconeixement hi destaquen l’exjugador Antoni Gausí, l’exjugador Carles Pujol, el jugador Bojan Krkic, el jugador Joan Capdevila, l’entrenador Juan Carlos Oliva i l’àrbitre Xavier Estrada.

Lleida, 16 de març de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat