Gairebé 100.000 euros per a l’Associació Salut Mental de Ponent

© Salut Mental Catalunya

© Salut Mental Catalunya

Per al finançament del projecte de reforma del local situat a Lleida

La Diputació de Lleida ha atorgat un ajut de 99.896 euros a l’Associació Salut Mental de Ponent per al finançament del projecte de reforma del local situat a la ciutat de Lleida, al número 1, del carrer Henry Dunant.

Es tracta de la rehabilitació de les instal·lacions per acollir diferents serveis entre els quals hi ha el desenvolupament del programa “Activa’t per la Salut mental”, un projecte liderat per la Federació de Salut Mental Catalunya conjuntament amb el Departament de Salut i el de Benestar i Família de la Generalitat, que té com a objectiu transformar el paper passiu de les famílies i la pròpia persona afectada per un trastorn mental en subjectes actius i agents de salut en el seu propi procés de recuperació.

La porta d’entrada a aquest circuit són els Espais Situa’t, que es convertiran en el pilar principal del circuit d’atenció i actuaran com a coordinadors de tot el procés. És un servei centralitzat en l’associació del territori i directament en contacte amb els professionals de la xarxa sanitària i els professionals de la Federació Salut Mental Catalunya.

En el cas de Lleida, aquest espai s’ubicarà a la seu de l’Associació Salut Mental Ponent, on s’avança en els treballs d’adequació.

Lleida, 13 de setembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat