Formació de tècnics locals i comarcals per al nou ‘Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran 2020-2027’

Reunió_estudi_02

Reunió_estudi_05

Se celebrarà una jornada l’11 de novembre, d’un projecte liderat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha programat per al dia 11 de novembre una jornada de formació del nou ‘Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran 2020-2027’, que està destinat a tècnics locals i comarcals de la demarcació. Fins a la data hi ha 32 persones inscrites.

Les reflexions i consideracions per a tots els participants seran recollides per tal de contribuir a la millora de la implementació del projecte.

Aquesta activitat completarà la ronda de reunions que s’han fet els darrers dies amb electes locals i comarcals amb responsabilitat en l’àmbit de la Promoció Econòmica, en la qual han participat 35 electes, i la reunió amb representants d’associacions empresarials de la demarcació, amb un total de 14 representants.

Tot això arriba després de la presentació oficial del projecte de transformació a través de la formalització del conveni entre la Diputació de Lleida, el Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Aquest projecte estratègic ha de ser una eina que permeti generar un nou model econòmic basat en l’economia verda, circular i digitalitzada, que s’ha de desplegar en 8 anys (2020-27) amb un pressupost inicial de 17,7 M€.

L’objectiu és assegurar la viabilitat econòmica, social i ambiental de la producció agrícola, ramadera i forestal com a sector estratègic i afavorir l’arrelament al territori en base a la creació d’ocupació de qualitat en sectors emergents.

Lleida, 8 de novembre de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat