Fondarella posarà en servei el nou consultori mèdic abans de l’estiu

Reñe_visita_consultori_Fondarella_002_SLI

Reñe_visita_consultori_Fondarella_004_SLI

Les obres del nou consultori mèdic de Fondarella avancen a bon ritme i està previst que el nou equipament es posi en servei abans de l’estiu. El nou consultori mèdic es troba ubicat al nou edifici del Centre de Serveis Municipals, que s’està construint davant del complex esportiu i que inclourà altres equipaments al servei de la població.

El president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, ha visitat recentment les obres, que ja es troben molt avançades i que permetran posar en funcionament la part del consultori mèdic en unes setmanes.

No obstant això, el treballs continuaran per tal d’incorporar la resta de serveis que acollirà l’equipament, com el servei de menjador, de cuina o de bugaderia.

Fondarella és un de la setantena de consistoris que en els darrers tres anys han rebut una subvenció de la corporació per assumir les despeses de remodelació de consultoris mèdics locals, els quals havien quedat obsolets o mancats d’espai suficient per cobrir les necessitats d’atenció primària a la població.

Fondarella, 28 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat