Foment del consum de fruita entre els infants amb la campanya “Disfruita-la a l’estiu”

Disfruita-la02

Disfruita-la01

 

Diputació de Lleida i Unió de Pagesos l’han presentada aquest dimecres a Arbeca i arribarà enguany a 400 nens i nenes de vuit municipis de les comarques de Lleida

 

El diputat de Salut Pública de la Diputació, Albert Bajona, i el vicepresident Ferran Accensi han participat aquest dimecres, conjuntament amb Unió de Pagesos (UP), en la presentació de la campanya “Disfruita-la a l’estiu 2020”, orientada a afavorir el consum de fruita dolça entre els infants, que ha tingut lloc a l’escola pública Albirka d’Arbeca.

 

L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcalde d’Arbeca, Sergi Pelegrí; el membre de la comissió permanent nacional d’UP, Jaume Pedrós, i el responsable del sector de la fruita dolça d’UP, Bernat Ramon; així com amb l’assistència del coordinador territorial d’UP, Josep Sellart, i el coordinador comarcal de les Garrigues, Ramon Bonet.

 

La presentació s’ha clos amb un tast de fruita i un espectacle infantil a càrrec del Grup “La Cremallera”, que ha comptat amb la participació de nens i nenes d’Arbeca, i que es repetirà en tots els municipis escollits.

 

Durant la seva intervenció, Albert Bajona ha destacat que donar a conèixer la fruita entre els més petits és un exercici que ha de ser molt més que un consell saludable i que ha de servir també per explicar tot el treball, esforç i il·lusió hi ha al darrere de cada peça de fruita que es menja.

 

Aquest és el setè any que s’organitza “Disfruita-la a l’estiu” a les comarques de Lleida, sempre en col·laboració entre UP i la Diputació de Lleida.

 

La campanya arribarà enguany a vuit municipis: Arbeca, Solsona, les Avellanes, Mollerussa, Cervera, Tremp, Tàrrega i Montgai, i se celebrarà durant el mes de juliol, excepte l’activitat a Montgai, que està programada per al mes d’octubre, coincidint amb la Fira de la Màgia.

 

Com ja ve essent habitual, es lliurarà una carmanyola amb forma de poma per tal que els més de 400 infants que la rebran enguany l’utilitzin per guardar i transportar peces de fruita durant les seves activitats d’estiu.

 

Lleida, 8 de juliol de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat