Finalitzats els treballs mediambientals a Aspa amb fons FEDER

Aspa_Ponent_Actiu

Els treballs –que s’han concentrat a l’entrada nord del municipi– han estat finançats per la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, amb un pressupost de licitació de 59.886,69 €

 

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica i en el marc del projecte Ponent Actiu, finançat amb fons europeus FEDER, ha finalitzat els treballs mediambientals que s’han fet a Aspa. Amb un pressupost de licitació de 59.886,69 €, tots els treballs s’han concentrat a l’entrada nord del municipi. Les actuacions que s’han fet són:

 

  • Consolidació de talussos.
  • Neteja i esbrossada de vegetació i sotabosc.
  • Restauració forestal mitjançant la plantació d’espècies autòctones.
  • Identificació de la població mitjançant lletres identificatives d’acer.

 

Resten pendents de finalització els projectes de Vallbona de les Monges per a la construcció d’un Centre d’interpretació de l’observació d’aus i alberg municipal, amb un pressupost de 333.822,00 €, i el projecte bàsic i d’execució de la rehabilitació integral de l’espai públic de La Vileta d’Artesa de Lleida, que compta amb una inversió de 234.576,54 €.

 

Altres onze projectes a Arbeca, Bellpuig, Belianes, el Cogul, la Pobla de Cérvoles, Tarrés, Massalcoreig, la Granja d’Escarp, Vinaixa, i dos a l’Estany d’Ivars, es troben en el procés de publicació del perfil del contractant.

 

El projecte Ponent Actiu aposta per la consolidació d’un model de turisme sostenible i competitiu a les terres de Lleida a través de 58 projectes de municipis de les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Segrià i les Garrigues, amb una despesa total que ascendeix a 3.836.103,47 €, amb el cofinançament del 50% dels fons FEDER, un 25% dels municipis beneficiats; i l’altre 25% de recursos propis.

 

 

Lleida, 17 de juny de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat