Festival de Nadal de les Escoles Especials de la Diputació de Lleida

ORIfestival_nadal_escoles_especials-01_editora_2_5046_0_1

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida han celebrat aquest dijous el festival de Nadal amb representacions teatrals i actuacions que ha fet cada classe amb motius nadalencs. La diputada de CiU, Josefina Bernades, ha assistit al festival acompanyada del personal educador, encapçalats per la directora, Rosa Maria Mazarico; el cap d’estudis, Albert Cortés, i la secretària de direcció, Maria Antonieta Oró.

Posteriorment s’ha fet el lliurament dels premis als millors dibuixos de Nadal i s’ha clos l’acte amb un berenar en el que han participat alumnes, pares i mares, i educadors.

Aquest curs les Escoles Especials han engegat un projecte de creació i manteniment de l’hort i zones verdes de l’escola, que s’emmarca en el programa municipal de l’Agenda 21 escolar.

Aquest programa vol facilitar la implicació dels escolars i del professorat de la ciutat a favor d’un món més sostenible des del mateix entorn educatiu. Amb la posada en marxa d’aquest projecte, les Escoles Especials Llar de Sant Josep s’han incorporat a l’Agenda 21 escolar.

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida, que es troben al Complex de la Caparrella a Lleida, són un centre que atén nens i nenes que requereixen una educació i atenció especials.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat