Festa Major del Palau d’Anglesola

ORIel_president_amb_els_homenatjats_del_cf_veterans_del_palau_editora_2_4848_0_1

ORIel_president_visitant_la_sala_dexposicions_editora_2_4848_1

ORIpresident_en_la_lectura_del_prego_editora_2_4848_2

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha pronunciat aquest diumenge el Pregó de la Festa Major del municipi del Palau d’Anglesola (el Pla d’Urgell). L’acte –que s’ha celebrat al local sociocultural- ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Montserrat Meseguer, i de la resta de membres del consistori municipal.

En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha destacat la importància de la festa major com una celebració que propicia la participació, la convivència i la cohesió de les persones que viuen en un mateix poble i alhora com una manifestació de la cultura i la tradició popular que perdura en cada municipi com a símbol de la seva identitat.

En finalitzar la lectura del Pregó de Festes, Joan Reñé ha participat en l’homenatge que l’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha fet a Elena Llobera, campiona d’Espanya i de Catalunya de salt de llargada en categoria júnior i als membres del CF Veterans del Palau. El president de la Diputació de Lleida també ha lliurat els premis corresponents al 2n. Concurs de fotografia “Paisatges del Pla d’Urgell!, premis que han recaigut en Andreu Serrano i Anna Sellart en la categoria adults, i en Ferran Sellart i Marta Pijuan, en la categoria juvenil.

Durant la seva visita al Palau d’Anglesola, el president de la Diputació de Lleida ha assistit a la missa en honor a Sant Joan Baptista, patró del municipi, i ha visitat les exposicions de quadres pintats per l’Associació de Dones del Palau d’Anglesola, l’exposició de manualitats, pintura i labors de l’associació i l’exposició fotogràfica “Paisatges del Pla d’Urgell”.

El Palau d’Anglesola, 28 d’agost de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat