FeSalut comparteix amb Diputació el reconeixement de la Generalitat per la seva tasca

Fesalut comparteix amb Diputació el reconeixement de la Generalitat per la seva tasca

Fesalut comparteix amb Diputació el reconeixement de la Generalitat per la seva tasca

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dimecres amb els responsables de la federació FeSalut, encapçalada pel seu president, Josep Maria Fornós, qui ha volgut compartir amb Reñé el reconeixement que la Generalitat de Catalunya va atorgar a l’entitat per estar al servei dels malalts.

Fornós ha mostrat al president de la Diputació de Lleida la medalla al mèrit sanitari que es va atorgar a FeSalut el passat mes de setembre.

La Federació d’Entitats de la Salut es va crear per treballar amb les associacions de salut de Lleida amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per diferents tipus de malaltia i crear un espai per a compartir les necessitats i recursos de les associacions i els seus membres. Actualment l’entitat coordina les 29 associacions que formen part de FeSalut i de les activitats que duen a terme 47 associacions i federacions que són part de l’Espai Entitats Salut-GSS Lleida.

FeSalut és una de les moltes entitats amb què col·labora la Diputació de Lleida, concretament des de l’any 2011, amb especial atenció als projectes que preserven els drets socials bàsics per a les persones.

La corporació lleidatana assumeix el cost del lloguer de la seu social de la federació, ubicada al carrer Henry Dunant, número 1, de la capital del Segrià, per col·laborar amb l’acció que porten a terme les 29 entitats que treballen per la salut sota el paraigües d’aquesta federació.

Lleida, 22 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat