Ferran de Noguera s’incorpora com a nou coordinador general de la Diputació

Ferran_de_Noguera

Llicenciat en Dret, ha estat director dels Serveis Territorials a Lleida d’Agricultura i Acció Climàtica des del 2016

 

Ferran de Noguera i Betriu s’ha incorporat aquest dilluns com a nou coordinador general de la Diputació de Lleida, en substitució de l’anterior coordinadora, Cèlia Argilés, que el mes d’octubre es va traslladar a la Diputació de Tarragona.

 

Ferran de Noguera és llicenciat en Dret i diplomat de postgrau en Gestió i Gerència Local. Des del 2016 ha exercit de director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Agricultura i, posteriorment, Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. Prèviament, De Noguera havia estat tècnic del Servei d’Ocupació del Departament de Treball, gerent del Consell Comarcal del Segrià i secretari-interventor de l’Ajuntament d’Aitona.

 

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha rebut Ferran de Noguera amb el convenciment que la seva experiència i coneixement de l’administració serà bàsica per a consolidar l’objectiu de la simplificació dels processos administratius en favor d’una més àgil distribució dels fons públics als ajuntaments i entitats.

 

La Coordinació General, depenent del Gabinet de la Presidència, coordina i supervisa l’aplicació i el funcionament de les accions vinculades a l’execució del pressupost de la corporació, tant pel que fa al seu funcionament intern com extern, a través de la coordinació de les direccions de les diferents àrees de la Diputació i els cossos d’habilitació nacional i la col·laboració amb altres institucions de govern.

 

 

Lleida, 6 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat