Ferran Accensi participa en l’acte de lliurament dels Premis E2 ‘Escola d’Emprenedors’

191029premise2

El vicepresident quart ha felicitat els 10 projectes finalistes i ha animat tots els centres educatius a continuar fomentant l’emprenedoria entre els seus alumnes

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, ha participat aquest dimarts en el lliurament de premis de la VI edició dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, organitzats per GLOBALLEIDA i els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

En aquest acte, també hi ha participat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; l’inspector en cap adjunt dels Serveis Territorials d’Educació de Lleida, Josep Serentill; el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, i els representants de l’empresa SEMIC i de La Caixa, com a patrocinadors d’aquests premis que guardonen tant els alumnes com els centres educatius.

Ferran Accensi ha felicitat tots els alumnes i centres educatius que han participat en aquesta edició dels premis pel gran talent que s’ha pogut veure en els projectes que s’han presentat i els ha animat a seguir sent innovadors i creatius en el futur.

Aquests premis formen part del programa E2 Escola d’Emprenedors per al foment de l’emprenedoria amb el qual l’any 2018 van rebre formació 3.347 alumnes i 47 professors de 38 centres educatius del territori. Els 10 projectes finalistes són de les etapes de primària, secundària obligatòria i postobligatòria del Col·legi Episcopal de Lleida; La Salle Mollerussa; Fedac Lleida; Ilerna; l’INS Escola del Treball i l’INS Alfons Costafreda de Tàrrega.

A l’acte d’avui, el qual ha tingut lloc al CaixaFòrum de Lleida, també hi han assistit més de 225 alumnes.

Lleida, 29 d’octubre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat