Ferran Accensi participa en la Jornada “Les energies renovables, estalvi energètic i ajuts per al sector ramader”

El vicepresident de la Diputació de Lleida ha presentat l’acte que ha tingut lloc al Centre Major d’Alcarràs i que ha estat organitzat pels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, ha participat aquest dimecres en la jornada: ‘Les energies renovables, estalvi energètic i ajuts per al sector ramader’, organitzada per JARC i que ha tingut lloc al Centre Major d’Alcarràs.

L’acte ha consistit en una jornada d’informació sobre l’aplicació de les energies renovables en explotacions agrícoles i ramaderes. Durant la jornada, en la qual hi ha assistit una cinquantena de persones, s’ha aprofundit en aspectes com la possibilitat de reduir la despesa elèctrica, els ajuts per realitzar les inversions necessàries i el finançament que poden obtenir per posar en marxa nous projectes d’eficiència energètica.

El vicepresident Accensi ha felicitat el sindicat agrari per la jornada i ha animat el sector a continuar apostant per les energies renovables, ja que considera que l’energia verda pot ser una aposta de futur per a moltes explotacions.

Per acabar, s’ha visitat una explotació de porcí d’Alcarràs que s’abasteix amb plaques solars.

Alcarràs, 30 d’octubre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat