Connectats a Europa i al món

Connectats a Europa i al món

Connectats_Europa

DSC_0371a

En uns moments en què tenim la mirada posada a Europa i al món, resulta imprescindible comptar amb unes infraestructures al nivell de les potencialitats del país.

En aquest sentit, la Diputació de Lleida treballa de bracet amb FERRMED, el lobby europeu en favor del corredor mediterrani, per estudiar les capacitats logístiques de les terres de Lleida amb el futur corredor mediterrani per tal que Catalunya pugui esdevenir la porta d’entrada de les mercaderies, especialment les procedents d’Àsia, cap al centre i nord d’Europa.

A més, un recent estudi encarregat per la Diputació de Lleida i elaborat per l’Institut Cerdà confirma el potencial de Lleida per convertir-se en un referent logístic per la seva situació estratègica. Al setembre de 2015, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va anunciar la creació d’un lobby per potenciar les comarques de Lleida com a plataforma logística. Entre els reptes més importants a assolir destaca la millora del transport i la logística com a eina de dinamització del teixit productiu de la demarcació. Aquest repte de projectar Lleida com a plataforma logística també compta amb el suport de FERRMED.

Podeu consultar la nota de premsa i la presentació de l’estudi des d’aquí