Estefania Rufach destaca la tradició i l’arrelament que té a les comarques de Ponent el patinatge en totes les seves modalitats

PATINATGE TÉRMENS-1

PATINATGE TÉRMENS-2

PATINATGE TÉRMENS-3

PATINATGE TÉRMENS-4

La vicepresidenta de la Diputació ho ha dit al 8è Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Térmens.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, ha assistit aquest dissabte al 8è Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Térmens, que s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal de la població.

Rufach ha estat rebuda per Concep Cañadell, alcaldessa de Térmens, Joan Capdevila, regidor de l’Ajuntament, i Àngels Cortés, presidenta del Club Patí Térmens, poc abans de poder gaudir de la dotzena d’actuacions que s’han ofert durant el festival. En acabar, han participat en l’acte de lliurament de medalles commemoratives i de detalls als participants.

En la seva intervenció, Estefania Rufach ha destacat l’arrelament que té a les comarques de Lleida el patinatge en totes les seves modalitats, una tradició que es posa de manifest en festivals com el d’avui, que permeten, d’una banda, mostrar el talent dels esportistes, especialment dels més joves, i de l’altra promocionar Lleida i les seves comarques amb tot el seu potencial mitjançant l’esport. Per tot plegat ha felicitat el club i els patinadors i patinadores, als quals ha encoratjat a seguir practicant aquest esport amb més força que mai, i ha expressat el suport de la Diputació.

El Club Patí Térmens es va fundar l’any 2010 i té com a objectiu el foment i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en la seva disciplina, el patinatge artístic. Aglutina nens i nenes de Térmens i també de poblacions veïnes com Corbins, Vallfogona de Balaguer o Bellvís.

Des de fa anys organitza aquest festival de patinatge artístic en que també hi intervenen altres clubs, com ha estat el cas avui mateix del CP Bellcaire, a més de participar en moltes altres activitats i competicions, així com incentivar col·laboracions amb activitats de lluita contra el càncer o solidàries, com ara La Marató de TV3.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat