Ens sumem un any més al Gran Recapte d’Aliments

Gran_recapte_001_SLI

Presentació del Gran Recapte d'Aliments a Lleida

La corporació lleidatana col·laborarà en aquest acte solidari organitzat pel Banc dels Aliments lliurant unes 5.000 ampolles d’oli

La Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb el Gran Recapte d’Aliments, que organitza l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida el 27 i 28 de novembre.

Per quart any consecutiu, la corporació lleidatana lliurarà al Banc dels Aliments de Lleida unes 5.000 ampolles d’oli amb l’objectiu de fer arribar aquest producte als col·lectius més desfavorits. Precisament l’oli, juntament amb la llet, les llegums cuites i les conserves de peix i carn són els aliments preferents que es demanen pel recapte del proper cap de setmana.

La vicepresidenta primera, Rosa Perelló, ha assistit aquest dilluns a l’acte de presentació de la campanya que arriba a la setena edició. Perelló ha felicitat el Banc dels Aliments de Lleida i tots els voluntaris que hi col·laboren per la seva implicació i solidaritat.

La vicepresidenta, que ha manifestat el suport de la corporació en aquest esdeveniment, ha assenyalat que l’ideal seria arribar al dia en que el Banc dels Aliments ja no sigui necessari, mentrestant iniciatives com aquesta demostren el grau de mobilització i compromís social de les persones.

Des de l’any 2012, la corporació lleidatana, coincidint amb la campanya de recollida d’aliments, ha lliurat ampolles d’oli i també de llet al Banc dels Aliments.

El president del Banc dels Aliments de Lleida, Joan Ramon Saura, ha explicat que s’han previst 183 punts de recollida a tota la demarcació i que compten amb 2.200 voluntaris (1.550 per al dia del recapte i 650 més pels treballs de classificació d’aliments que es faran posteriorment).

A aquests voluntaris cal afegir una vintena de conductors que ajudaran a fer el transport dels aliments dels diferents punts de recollida fins al magatzem central. “La societat lleidatana és un referent en solidaritat”, ha afirmat Saura.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.

El Banc d’Aliments de Lleida preveu assolir 300.000 quilos d’aliments en aquesta setena edició.

Lleida, 23 de novembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat