Ens sumem un any més a l’acte unitari per a l’eliminació de la violència envers les dones

Rosa_M_Mora_Dia_contra_Violencia_envers_dones_001_SLI

La Diputació de Lleida s’ha sumat un any més a l’acte de rebuig de la violència masclista que organitzen conjuntament les institucions lleidatanes amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La diputada Rosa Maria Mora ha participat en aquest acte, en el transcurs del qual la professora de l’escola bressol de Cappont, Àngels Rossell, ha llegit el manifest unitari.

En declaracions als mitjans de comunicació, Mora ha remarcat la importància de l’educació per posar fi a les situacions de violència contra les dones i ha afegit que la Diputació de Lleida dóna suport a qualsevol acció que es faci en contra d’aquest tipus de violència.

La plaça de Sant Jaume s’ha omplert d’autoritats i ciutadans per condemnar la violència contra les dones i fer una crida per lluitar contra aquesta xacra. Entre els assistents, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

A més de la lectura del manifest, les autoritats han fet la tradicional ofrena floral mentre tres alumnes del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida han interpretat una peça musical.

Lleida, 25 de novembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat