Ens sumem al Dia Mundial de la Fibromialgia

Paco_Cerda_acte_Fibromialgia_001_SLI

El diputat Paco Cerdà ha assistit a l’acte que s’ha celebrat a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida amb motiu del Dia Mundial de la Fibromialgia

La Diputació de Lleida se suma un any més a la commemoració del Dia Mundial de la Fibromialgia, Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple, que ha organitzat l’associació del mateix nom conjuntament amb la Unitat de Fibromiàlgia del Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida.

El diputat Paco Cerdà ha assistit a l’acte que s’ha celebrat a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida i que vol ser una acció més encaminada a la visibilitat i a la normalització d’aquestes malalties cada cop més presents a la societat.

A més de donar suport a actes com el d’aquest dijous, la Diputació de Lleida col·labora amb l’Associació de Fibromialgia, Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple de forma habitual per al desenvolupament de diferents activitats terapèutiques. Els dos darrers anys, la corporació ha aportat un total de 8.000 euros a l’entitat.

Lleida, 12 de maig de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat