Ens sumem a la reclamació de Ferrmed de fer realitat el Corredor Mediterrani

Perello_Ferrmed_Valencia_001_SLI

Declaració de València de Ferrmedd

La Diputació de Lleida ha donat suport a la Declaració de València que Ferrmed ha donat a conèixer aquest dimecres en el marc de la seva Assemblea General i a la que ha assistit la vicepresidenta primera de la corporació lleidatana, Rosa Perelló.

Mitjançant aquest manifest, Ferrmed sol·licita als partits polítics que incorporin als seus programes per la propera legislatura les accions concretes que permetin materialitzar el Corredor Mediterrani.

El mateix text reclama que es doni una consideració prioritària al Corredor Mediterrani, tant pel que fa a inversions com a la redacció de projectes, ja que és una de les connexions més importants i estratègiques per a les comunitats autònomes per on s’ha de vertebrar.

La Declaració de València defensa una visió més transversal i no tan radial de les infraestructures de transport i reclama la priorització d’aquest corredor que garantirà el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, del País Valencià i de la resta de comunitats autònomes per on hauria de passar.

València, 2 de desembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat