Enric Mir destaca Fira deNuvis per ser un esdeveniment de promoció econòmica, especialització i valor afegit per a Lleida

Fira_de_Nuvis_WEB

El vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida participa en la roda de premsa de presentació de la 20 edició del certamen, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida

El vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida, Enric Mir, ha participat aquest dimarts a la roda de premsa de presentació de la 20a edició de la fira deNuvis, Fira d’Organització d’Esdeveniments, que se celebrarà els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida i que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, donat que la institució és alhora membre del Patronat de la Fundació Fira de Lleida.

Per a aquesta propera edició, deNuvis ha renovat la imatge gràfica i incorpora un nou portal del proveïdor que complementa l’oferta dels 93 expositors d’esdeveniments nupcials, celebracions i festes que hi seran presents.

Per al vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida, Enric Mir, aquest esdeveniment “s’ajusta totalment al mercat i les necessitats de la societat d’avui en dia” i en el terreny de promoció econòmica té una gran aportació per al sector que representa perquè “és una oportunitat per tancar les agendes i contractacions en esdeveniments i restauració”. Així mateix, per al també alcalde de les Borges Blanques, representa “un element de promoció i valor afegit” per l’especialització i el caràcter innovador de les empreses que hi participen.

A la roda de premsa, que s’ha celebrat a les instal·lacions del centre la Llotja, hi han assistit també el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó; la regidora de l’Ajuntament de Lleida i diputada provincial, Sara Mestres, i el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

Per a més informació sobre deNuvis, Fira d’organització d’esdeveniments, podeu consultar el web www.denuvis.com. Els organitzadors confien en assolir els 17.000 visitants de l’anterior edició.

El Patronat de la Fundació Fira de Lleida està format per l’Ajuntament de Lleida, la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida. L’any 2017 es va tancar el calendari firal amb 24 certàmens, segons dades dels mateixos organitzadors.

Lleida, 23 d’octubre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat