Els oficis i l’artesania, protagonistes un any més a Rialp amb la 6a edició de la Fira d’Oficis i Menestrals

Fira_oficis_Rialp_001_SLI

Més d’una vintena de demostradors i una cinquantena de parades ompliran els carrers de Rialp el proper cap de setmana del 6 i 7 juny

La 6a Fira d’Oficis i Menestrals torna un any més a Rialp per donar a conèixer els secrets dels antics oficis i la importància i el pes que van tenir i tenen al territori.

La fira se celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de juny i és una bona oportunitat per conèixer de primera mà els secrets dels antics oficis, i la importància i el pes que van tenir i tenen al territori.

La presentació s’ha dut a terme aquest dilluns a la Diputació a Lleida amb la participació del diputat Xavier Pont i l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich. Durant l’acte, el diputat i alcalde en funcions de Rialp, Gerard Sabarich, ha manifestat el seu desig que aquest certamen, “a més de l’impacte econòmic i cultural al Pirineu, pugui convertir-se en el referents dels oficis i menestrals”

El diputat Xavier Pont ha destacat que es tracta d’una fira totalment consolidada “que permet reviure els antics oficis i dóna l’oportunitat als artesans de mostrar els seus productes i habilitats”.

Més de vint demostradors i mig centenar de parades, un nombre superior al de passades edicions, mostraran al públic de totes les edats la fabricació de mantes, el treball d’un picapedrer o podran degustar diversos tasts en els shows culinaris.

Entre les activitats paral·leles s’han programat una exposició fotogràfica, passejades a cavall, jocs infantils i animacions de carrer, un sopar popular, concerts i demostracions culinàries.

Durant tot el cap de setmana, els restaurants de Rialp tindran un menú, amb el formatge com a ingredient destacat, al preu de 14,50 euros especial per aquests dies de fira.

Lleida, 1 de juny de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat