Els millors jugadors del món de Pitch & Putt jugaran al camp de Torre-serona

Pitch_putt_Torre-serona_05

Pitch_putt_Torre-serona_01

Pitch_putt_Torre-serona_03

Participaran, entre els dies 12 i 14 de novembre, en la prova de presentació del circuit World Pitch & Putt Tour 2022

 

El vicepresident Ferran Accensi, el diputat i alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez; el director del Pitch & Putt Lleida, Daniel Moscatel, i el CEO del World Pitch & Putt Tour, Alan Torner, han presentat aquest dimarts la prova que se celebrarà al Pitch & Putt Torre-serona entre els dies 12 i 14 de novembre i que serà la presentació de la primera edició de circuit World Pitch & Putt Tour, que constarà de sis proves i que se celebrarà durant l’any 2022. La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.

 

Està previst que hi participin els millors jugadors del moment i suposarà la porta d’entrada del circuit que, entre els mesos de març i octubre de 2022, es disputarà a sis camps diferents a França, Holanda, Irlanda, Andorra, i dos a Catalunya, essent el de Torre-serona el que clourà el circuit.

 

Cada prova estarà dotada amb 6.500 € en premis, 3.600 € dels quals aniran a la butxaca del guanyador. La inscripció màxima és de 144 jugadors que competiran per finalitzar els 54 forats en els menors cops possibles, modalitat stroke play i sota les regles de la Federation of International Pitch & Putt Associations (FIPPA), segons ha destacat Alan Torner. D’aquests, una trentena seran jugadors lleidatans, entre els quals destaquen Alejandro Esmatges, Gerard Piris i Emili Cuartero.

 

Des de l’òptica del club, Dani Moscatel ha remarcat la importància que Torre-serona sigui un dels camps referents del Pitch & Putt mundial i que aquests dies aculli els millors entre els millors de l’especialitat. A més, ha afegit que serà una manera d’ensenyar el camp arreu del món, perquè la final de diumenge serà retransmesa en streaming i el canal Esports3 l’emetrà, en diferit, la propera setmana.

 

L’organització del torneig, segons ha explicat Agustí Jiménez, suposarà un gran esforç de part dels voluntaris que col·laboren en l’organització i serà tot un esdeveniment per a la població d’un municipi petit que durant aquest cap de setmana acollirà molta gent.

 

Lleida, 9 de novembre de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat