Els germans Màrquez tornen a la Diputació de Lleida abans de començar la temporada

ORIgermans_marquez_ambrene_i__la_litografia_del_tricentenari_de_la_diputacio_vr_editora_2_6205_0_1

ORIgermans_marquez_entregant_regal_al_president_renevr_editora_2_6205_1

ORIgermans_marquez_saludan_gent_a_la_sala_actes_2_vr_editora_2_6205_2

ORIgermans_marquez_saludant_gent_a_la_sala_dactes_1_vr_editora_2_6205_3

ORIgermans_marquez_signan_posters_vr_editora_2_6205_0

El germans Marc i Àlex Màrquez han visitat aquest dimarts la Diputació de Lleida abans de començar la nova temporada i després de proclamar-se campió del món de MotoGP i aconseguir la quarta posició a Moto3 respectivament.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, els ha rebut al seu despatx on han fet un repàs de la temporada anterior i de les noves perspectives de cara al Mundial 2014.

A la recepció han assistit esportistes relacionats amb el motor com el pilot Joan Lladós; els pilots participants al Dakar David Serra, Enric Martí i Jordi Esteve; el pilot d’enduro Xavier Galindo; el pilot del Palau d’Anglesola Joan Ramon Ribelles; l’Arnau Farré; el president i membres de la junta del Moto Club Segre i representants de l’Escuderia Lleida i de la Fundació Isidre Esteve, entre d’altres.

Durant la recepció, Reñé ha obsequiat els pilots amb una litografia commemorativa del tricentenari de la Guerra de Successió, del pintor targarí Josep Minguell, en reconeixement als seus èxits i a la promoció i projecció internacional que fan de les comarques lleidatanes.

Els germans Màrquez han obsequiat el president de la Diputació de Lleida amb el casc de l’Alex que porta la imatge de l’Ara Lleida.

En roda de premsa, Reñé ha destacat el gran treball i esforç dels dos pilots i sobretot el seu “tarannà senzill i humà” que serveix de referent a molts nens i nenes.

Per la seva part, els dos pilots han explicat els objectius que s’han marcat per la propera temporada i han agraït el suport que la Diputació de Lleida els dóna des de l’inici de la seva carrera esportiva.

La presència del Marc i de l’Àlex Màrquez ha aixecat una gran expectativa i nombroses persones, moltes d’elles personal de la pròpia Diputació de Lleida, s’han atansat fins la corporació per saludar els dos germans.

Els dos pilots han dedicat unes paraules d’agraïment als assistents i després s’han fet fotos i han signat pòsters i samarretes.

Lleida, 21 de gener de 2014

Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat