Els equips de conservació de carreteres de la Diputació de Lleida, preparats per intervenir en cas de gelades

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Els equips de conservació de carreteres de la Diputació de Lleida estan preparats per intervenir en cas que es produeixin les precipitacions de neu i la forta baixada de temperatures que han anunciat els serveis meteorològics.

A hores d’ara, la Diputació de Lleida té una xarxa de carreteres de més de 834 quilòmetres i també actua per gel i nevades a moltes carreteres i camins de caràcter municipal, en la seva majoria a les comarques de muntanya.

Els equips de conservació de carreteres de la Diputació de Lleida van iniciar el servei de distribució de potassa per les carreteres el passat mes de novembre.

No obstant això, les previsions que indiquen una forta baixada de temperatures i possibles precipitacions en forma de neu han posat en alerta els serveis tècnics per si s’han d’iniciar treballs extraordinaris de neteja de les carreteres davant la possible presència de plaques de gel.

Per tota la campanya d’hivern, els equips de conservació de carreteres disposen d’un contingent de 2.000 tones de potassa que posen a disposició d’ajuntaments, consells comarcals i pistes d’esquí. Les darreres hores la demanda de sal per part d’aquests ens locals s’ha incrementat lleugerament com a mesura de prevenció.
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat