Els alumnes de les Escoles Especials de la Diputació, bolcats un any més amb la Marató de TV3

Reñe_Escoles_Especials_Marato_001_SLI

Les Escoles Especials compten actualment amb 82 alumnes que requereixen una educació i una atenció especials

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat la parada situada a l’exterior de l’edifici de la Diputació de Lleida, on es poden adquirir els articles elaborats pels propis alumnes

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial de la Diputació de Lleida “Llar de Sant Josep” han muntat un any més la tradicional parada amb diferents objectes artesanals en benefici de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat la parada situada a l’exterior de l’edifici de la Diputació de Lleida i ha felicitat els alumnes i professors de les Escoles Especials per l’esforç i el treball en l’elaboració dels objectes que es venen en benefici de la Marató de TV3.

Actualment, les Escoles Especials compten amb 82 alumnes, 4 dels quals s’han incorporat aquest mes de desembre. El centre, que es troba al Complex de la Caparrella a Lleida, atén nens i nenes que requereixen una educació i una atenció especials.

En aquests moments, ja han finalitzat els treballs de la segona fase d’habilitació de la Sala multisensorial, on gairebé la meitat dels alumnes segueixen tractaments i realitzen activitats per treballar les sensacions y la percepció a través de materials y objectes estimulants.

La parada estarà instal·lada durant tot aquest divendres just al costat de la Diputació de Lleida, on es podran adquirir els diferents objectes elaborats per ells mateixos: clauers, arracades, testos decorats i objectes de decoració nadalenca, entre d’altres.

Lleida, 11 de desembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat