Els 50 anys del Motocròs de Montgai, recollits en un llibre

Llibre_50_anys_circuit_Montgai_001_SLI

Presentació del llibre dels 50 anys del Circuit de Motocròs de Montgai

La Diputació de Lleida ha col·laborat per fer possible aquesta publicació que s’ha editat en tres idiomes: català, castellà i anglès

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del llibre “Montgai, cinquanta anys d’un somni”, una publicació de David Prats que recull la història del mig segle del circuit de Motocròs el Cluet de Montgai. La publicació forma part dels actes commemoratius que s’han organitzat durant tot l’any amb motiu del 50è aniversari d’aquest circuit.

El llibre, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, pretén ser un reconeixement i un homenatge a les persones que van fer possible la creació del circuit l’any 1966.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; de l’autor del llibre, David Prats; del representant a Lleida de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Pons, i del president del Moto Club de Montgai, Vicent Solé.

El diputat Eloi Bergós ha manifestat que el territori se sent orgullós de disposar d’un dels circuits més importants, com és el de Montgai, amb 50 anys d’història.

L’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, ha agraït la implicació de la Diputació de Lleida, de l’Associació d’Amics del Motocròs de Montgai, del Moto Club Segre, així com de l’autor per fer possible aquest llibre, que ha qualificat com un gran treball de recerca i investigació.

Les 143 pàgines de la publicació fan un repàs de tots els esdeveniments que ha acollit el circuit recollint imatges, classificacions, testimonis i altres documents gràfics. L’autor del llibre, David Prats, ha assenyalat que el circuit de Montgai va ser i és un referent del motocròs a Lleida juntament amb el de Bellpuig.

Per la seva part, el representant a Lleida de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Pons, ha explicat que totes les persones que gestionen el motociclisme a Lleida són fills de Montgai perquè va ser allà on va néixer la passió per aquest esport. També ha afegit que a Lleida es disposa de les millor instal·lacions i això ha de ser motiu d’orgull per al territori.

El llibre “Montgai, cinquanta anys d’un somni”, té una tirada de 500 exemplars, dels quals 300 en català, 100 en castellà i 100 més en anglès.

Lleida, 19 de desembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat