El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida visita les obres del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera

ORIvisita_cei_cervera_01_editora_2_4962_0_1

El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida i President del Consell Directiu de la Fundació CEEILleida, Pau Perdices, i l’assessor de Presidència en matèria d’Innovació Empresarial i Promoció Econòmica, Antoni Piñol, han visitat les obres del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera (CEI Cervera).

L’acte ha comptat amb la participació del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el regidor de Governació de la Paeria de Cervera, Toni Oriol; la regidora de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera, Rosa M. Santana, i l’arquitecte municipal, Jordi Carner.

Les obres que s’han fet a l’antiga nau de Lear han consistit en la rehabilitació de la nau i el condicionament de l’interior, per acollir les noves dependències de la delegació de Cervera del Centre d’Empreses Innovadores (CEI). L’espai disposa de 1.440 metres quadrats i 7 mòduls.

El CEI Cervera forma part de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida. Aquesta xarxa té com a missió principal oferir suport a totes aquelles iniciatives empresarials que suposin innovació o diversificació empresarial.

Cervera, 9 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat