El vicepresident primer de la Diputació de Lleida participa en la presentació del Saló De Nuvis

ORIpresentacio_fira_de_nuvis_01_editora_2_4949_0_1

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha participat aquest dimecres en la presentació del Saló De Nuvis, el Saló d’Equipaments i Serveis per a celebracions, que se celebrarà entre els dies 4 i 6 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

De Nuvis, que celebra la tretzena edició, comptarà amb 95 expositors de sectors vinculats a les celebracions, com agències de viatges, alta costura i vestits de festa, animació, càtering, estètica i perruqueria, fotografia i vídeo i restaurats, entre d’altres.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida ha indicat que “els patrons de Fira de Lleida poden estar orgullosos d’aquesta fira local totalment consolidada i que traspassa l’àmbit d’influència de Lleida”.

Durant el certament també s’han programat altres activitats paral·leles, com les desfilades de Lianes, Jip, Franquesa, el Col·legi Oficial de Joiers de Lleida, Hairstudio by Dani i Sara Buira Estètica, i hi haurà exhibicions de maquillatge i perruqueria. Durant la celebració del saló també es faran sortejos de viatges, serveis i productes.

Lleida, 2 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat