El vicepresident Jordi Latorre, a la festa d’homenatge a les 28 persones de Castelldans que enguany fan 80 anys

Latorre_Castellans_1

Latorre_Castelldans 2

Latorre_Castelldans_3

Latorre_Castelldans_4

Acompanyat del diputat Carles Gibert, ha participat en el lliurament de plaques del que considera que és un acte de justícia en agraïment a l’esforç de la gent gran

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha participat aquest diumenge, juntament amb el diputat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, en la festa d’homenatge a les persones de Castelldans que enguany compleixen 80 anys.

La celebració ha tingut lloc a la Sala Josep Farré, seu de la Llar de Jubilats, a tocar del Centre de Serveis L’Esbarjo, on Latorre ha estat rebut per l’alcalde Conrad Llovera; i el president del Consell Comarcal de Les Garrigues, Jaume Setó, a més d’altres membres de la corporació municipal.

Durant l’acte, s’han lliurat plaques als 28 veïns i veïnes de Castelldans que aquest 2023 compleixen 80 anys. Un berenar popular ha servit per posar el punt final a l’emotiu homenatge.

En la seva intervenció, Jordi Latorre ha felicitat l’alcalde Conrad Llovera i tot l’Ajuntament pel seu esforç a l’hora de tenir cura de la gent gran, una tasca que el vicepresident de la Diputació considera “essencial” i que és de justícia, perquè es tracta de persones que han viscut circumstàncies molt difícils però que han estat capaços de superar-les amb “treball, esforç i molta lluita”. Per tot plegat, Jordi Latorre ha fet extensiva la seva felicitació i el seu agraïment a les persones avui homenatjades i a totes les persones grans “gràcies a les quals hem arribat aquí”, perquè “una societat justa és una societat que ha d’estar molt agraïda amb la seva gent gran”.

 

Castelldans, 19 de març de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat