El vicepresident del Patronat de Turisme i el seu director assisteixen a la 27a edició dels Guardons de Turisme de Catalunya

ORIblanch_i_sabarich_amb_albert_alins_adria_marquilles_i__guardonats_editora_2_5629_0_1

El vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Jordi Blanch, han assistit aquest dilluns a la 27ena edició dels Guardons del Turisme de Catalunya, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat.

Els premis reconeixen la trajectòria de diferents empreses i entitats turístiques de Catalunya, entre les quals n’hi ha tres de les comarques lleidatanes en la categoria de Diploma Turístic.

A la Federació d’Allotjaments d’Agroturisme i de Turisme Rural de Lleida li ha estat concedit el guardó per la seva contribució a la creació i consolidació del turisme rural i agroturisme a la demarcació de Lleida.

A la Ruta dels Castells del Sió, un projecte cultural que ha esdevingut un autèntic atractiu turístic. El reconeixement s’ha fet a la comarca de La Segarra, on s’hi troba el punt d’acollida i informació de la Ruta al Castell de Concabella, que acull el Centre d’Interpretació dels Castells del Sió, on s’explica la vida quotidiana als castells i el paper que van jugar en aquesta terra de fronterera del segle XI fins a l’actualitat.

Per últim, també s’ha reconegut en la categoria de diploma turístic a l’establiment de Turisme Rural, Casa Leonardo, del municipi de Senterada, a la comarca del Pallars Jussà.

La Generalitat de Catalunya distingeix amb els Guardons del Turisme de Catalunya la trajectòria de 18 professionals, empreses i entitats del sector turístic d’arreu de Catalunya.

Barcelona, 26 de novembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat