En el marc del Saló del Producte Alimentari de Proximitat, el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, ha presidit aquest divendres a l’acte de presentació de ‘Pireníssim’, un nou producte turístic impulsat per les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.
Aquesta iniciativa té per objectiu promocionar l’oferta turística d’aquestes comarques i afavorir, així, la implantació de noves activitats econòmiques al territori.
Precisament, la primera activitat que s’ha dut a terme en relació amb aquest projecte i que s’ha presentat al Saló del Producte Alimentari de Proximitat ha estat la promoció del formatge, com a element gastronòmic comú de totes les comarques implicades i que es presenta sota el títol ‘Formatges i emocions’.
La presentació s’ha fet en el marc de la celebració de la 57a Fira Agrària de Sant Miquel i també hi ha assistit el diputat i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich.
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat