El vicepresident Agustí Jiménez participa en la 29a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica_02

Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica_06

Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica_05

Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica_01

A la cerimònia d’entrega de premis l’ha acompanyat Ivan Bertran, director de Noves Tecnologies i Administració Electrònica de la Diputació de Lleida

El vicepresident Agustí Jiménez ha participat aquest dimecres en la 29a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, un acte institucional pioner i de referència, que se celebra a la ciutat de Barcelona des del 1995.

La gala, organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) és un punt de trobada per a professionals, empreses, administracions públiques, associacions i institucions del sector de les TIC que han excel·lit durant tot l’any en el país.

De fet, durant l’acte s’han lliurat els Premis de La Nit, que fan un reconeixement a la personalitat de l’any, a l’emprenedoria, la responsabilitat social o la divulgació, entre altres. “Som capdavanters en molts sentits i volem continuar formant part d’un sector que creix, que ens fa estar més preparats i ens apassiona”, ha explicat el vicepresident, que ha estat acompanyat pel director de Noves Tecnologies i Administració Electrònica, Ivan Bertran.

Jiménez ha aprofitat per assenyalar que “el departament de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida té un equip que excel·leix i que ens està ajudant a connectar els municipis, a fer-los més segurs i a desenvolupar tot el seu potencial, perquè, tal com s’ha reproduït durant la cerimònia, “les infraestructures digitals són invisibles, però imprescindibles”.

La gala de La Nit, que ha estat conduïda pel periodista Xavi Coral, també ha homenatjat l’enginyer Carles Salvadó, desaparegut recentment.

Barcelona, 21 de març de 2024

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat