El Tamayo Team de Lleida participa a la II Cursa Titan Tropic a Cuba amb uns resultats excel·lents

Cerda_Tamayo_Team_002_SLI

Presentació de l'equip Tamayo Team Lleida

Cerda_Tamayo_Team_001_SLI

Presentació de l'equip Tamayo Team Lleida

El Tamayo Team de Lleida està integrat per una vintena de ciclistes espanyols entre els quals hi ha els lleidatans Diego Tamayo, Mireia Barberà i Rosa Alzamora

 Diego Tamayo va guanyar la cursa de 400 km en bicicleta i Mireia Barberà i Rosa Alzamora van assolir la cinquena i la sisena posició respectivament

 La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de l’equip de ciclistes Tamayo Team format per una vintena d’atletes, entre els quals hi ha els lleidatans Diego Tamayo, Mireia Barberà i Rosa Alzamora, que van viatjar a Cuba del 3 al 8 de desembre per tal de participar a la II edició de la Cursa Titan Tropic by Gaes.

La marca Ara Lleida de la Diputació de Lleida patrocina l’equip ciclista Tamayo Team en les diverses competicions esportives en que participa arreu del món. El diputat provincial Paco Cerdà ha acompanyat els integrants lleidatans que han competit en aquesta cursa extrema: Diego Tamayo, Mireia Barberà i Rosa Alzamora, felicitant-los pels resultats aconseguits.

Els resultats de Tamayo Team de Lleida van ser excel·lents. En Diego Tamayo  ha tornat a guanyar la cursa, revalidant el títol per segon any consecutiu. La Mireia Barberà va quedar cinquena i la Rosa Alzamora en sisena posició.

En l’edició d’aquest any van participar 150 ciclistes procedents d’onze països. El recorregut és molt exigent, d’uns 400 km en mountain bike.

Aquest any, la segona edició de la Titan Tropic va coincidir amb els dies de dol decretats per la mort de Fidel Castro i es va suspendre el pròleg previst pel dia 3 de desembre. En el seu lloc es va celebrar una cursa no competitiva de 97 km. entre la Habana i Soroa.

L’equip Tamayo Team va néixer del Club Ciclista Altamar. Compta amb una vintena de persones provinents de tot Espanya. Són sis els integrants establerts a Lleida, Diego Tamayo, Mireia Barberà, Rosa Alzamora, Alejandro Castellón, David Bosch i Aleix Bollo.

Lleida, 22 de desembre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat