El Secà de Sant Pere de Lleida celebra la 1a Milla Solidària amb un centenar de participants

Milla_Solidaria_Seca_Sant_Pere_001_WEB

Roda de premsa de presentació de la 1a Milla Solidària del Secà de Sant Pere de Lleida

Milla_Solidaria_Seca_Sant_Pere_001_SLI

Roda de premsa de presentació de la 1a Milla Solidària del Secà de Sant Pere de Lleida

El cost de les inscripcions es destinarà íntegrament a Down Lleida, que té la seu a la Plaça Sant Pere

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la roda de premsa de presentació de la 1a Milla Solidària del Secà de Sant Pere de Lleida, que se celebrarà divendres 30 de juny amb l’objectiu de recaptar fons per Down Lleida.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat Paco Cerdà; de la tinenta d’alcalde de les polítiques a favor de la creativitat, la cultura, l’educació i els esports de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra; del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; del president de l’Associació de veïns del Secà de Sant Pere, Julián Garrido, i dels organitzadors de la cursa, Manuel Serrano i Rafael Serrano.

Es tracta d’una cursa popular, oberta a tothom que vulgui gaudir d’una estona de festa i d’esport. El recorregut és de 1.609 metres i els corredors donaran dues voltes a un circuit de 804,5 metres amb sortida i arribada a la Plaça Sant Pere de Lleida, tal i com ha explicat un dels organitzadors, Manel Serrano.

Tant el diputat Paco Cerdà com la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, han manifestat el seu suport a aquest esdeveniment esportiu i solidari que acull la ciutat de Lleida.

Per la seva part, el president de l’Associació de veïns del Secà de Sant Pere, Julián Garrido, ha agraït el suport i la implicació de tothom en l’organització de la cursa.

El  representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, ha destacat el dinamisme que tenen els barris de Lleida amb l’organització de curses, ja que cada vegada són més els que incorporen activitats d’aquestes característiques i a més amb una vessant solidària.

Els 5 euros de les inscripcions de tots els participants a la cursa es destinaran íntegrament a Down Lleida, aprofitant que la seu de Down Lleida esta ubicada a la Plaça Sant Pere

A més de la cursa solidària han organitzat curses infantils per a nens i nenes de 3 als 13 anys amb diferents distàncies.

L’objectiu d’aquesta activitat esportiva és impulsar la pràctica de l’esport, tant en adults com en infants, promoure la solidaritat i la participació de la gent del barri a les diferents activitats.

 

Lleida, 27 de juny de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat