El programa ‘Reempresa’ facilita el manteniment de l’única floristeria de la Pobla de Segur

Reempresa_02

Reempresa_04

Reempresa_03

Reempresa_01

Garanteix la continuïtat de les empreses i contribueix a la fixació i atracció de la població al territori 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida dona suport a aquest programa a través dels 12 punts d’atenció al territori impulsats  per Globalleida i amb la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals

El Pallars suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa, per garantir la continuïtat de les empreses del conjunt del territori. Es tracta del cas de Florstil, l’única floristeria del municipi de la Pobla de Segur.

Lluïsa Serradell era la propietària de l’única floristeria de la localitat, amb 30 anys d’antiguitat i amb una llarga trajectòria i excel·lent reputació al Pallars. Per motius de jubilació, va posar en traspàs el seu negoci, i gràcies al programa Reempresa, seguirà en funcionament i oferint nous serveis als clients.

La nova propietària, l’Eva Sorigué, filla de la Pobla de Segur, ha desenvolupat la seva vida professional fora de la comarca i ara ha volgut tornar a instal·lar-se al Pallars. Ambdues empresàries i emprenedores s’han posat d’acord i, després d’una estreta col·laboració i acompanyament amb el servei Reempresa, han donat continuïtat al negoci.

L’antiga floristeria Florstil passa a anomenar-se GAYOT Flowers & Bags, Botiga Taller, continua oferint la mateixa qualitat en flors naturals i plantes ornamentals i es renova amb un innovador producte de bosses i complements elaborats artesanalment per la mateixa propietària. La combinació és perfecta i el resultat final és el resultat d’una llarga tradició de floristeria amb la incorporació d’un nou producte lligat a la tradició, al mateix temps que és modern i innovador.

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, seguint amb l’impuls que ha de tenir la demarcació de Lleida per esdevenir un territori competitiu, sostenible i que posi en valor els seus recursos, i així atreure població i talent, dona continuïtat al programa  Reempresa de Catalunya, mitjançant la implantació dels 12 punts d’atenció al territori impulsats  per Globalleida i la participació de les àrees de Promoció Econòmica dels diferents consells comarcals desenvolupant el treball en xarxa. Un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en afavorir la continuïtat de les empreses, mantenir el seu funcionament i salvaguardar els llocs de treball.

La Pobla de Segur, 18 d’agost de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat