El president Joan Talarn elogia les “lliçons de vida de la gent gran” en l’homenatge a la vellesa d’Ivars d’Urgell

Ivars_1

Ivars_2

Ivars_3

Ivars_4

El municipi fa un homenatge a una àvia centenària i cinc veïns que celebren 85 anys. 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha elogiat “les lliçons de vida de la nostra gent gran, que ens ensenyen a les futures generacions quin és el camí per a mantenir l’equilibri i l’estabilitat a la nostra societat”. Talarn s’ha adreçat d’aquesta manera a les sis persones grans que han estat protagonistes de l’Homenatge a la Vellessa organitzat per l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell.

L’acte s’ha realitzat, en el marc de la Festa Major de Sant Andreu, al Centre Cultural “La Sala” d’Ivars d’Urgell  i el president de la Diputació ha estat acompanyat per l’ alcalde d’Ivars d’Urgell, Joan Carles Sánchez, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, i la corporació municipal. La celebraciñó l’ha conduit Bernat Ramon, 1r Tinent alcalde i regidor d’Agricultura i Ramaderia, Promoció econòmica i Festes de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell.

El consistori ha realitzat aquest homenatge a una àvia centenària i cinc veïns del municipi que han celebrat els 85 anys, amb lliurament de flors i plaques commemoratives amb la presència de familiars i veïns.

Joan Talarn ha recordat que “són moltes les històries que s’han anat transmeten de pares a fills al llarg dels anys, deixant un bagatge força important i que s’acaba convertint en el nostre llegat. Les persones grans sou el referent del que vàrem ser, del que som i del que serem. La saviesa dels més grans, producte de l’experiència que us dóna haver viscut molts anys la vida, fa de vosaltres un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat”.

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat