El president defensa la modernització de les infraestructures ferroviàries per impulsar l’economia lleidatana

ORIcambra_comerc_096_editora_2_5074_0_1

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha defensat la modernització de les infraestructures de comunicació ferroviàries per tal de fer més competitiu el territori de les comarques de Lleida. Reñé així ho ha manifestat davant el Ple de la Cambra de Comerç de Lleida, on ha assistit per tal d’exposar quines seran les línies estratègiques en matèria de promoció econòmica que la Corporació té previst portar a terme durant aquest nou mandat. “Ens convé una xarxa de ferrocarril que apropi totes les capitals de comarca a Lleida ciutat”. Entre aquestes, el president ha citat la línia que passa per Balaguer i La Pobla de Segur, o la que passa per Cervera i Manresa, i que caldria fer més eficients a banda d’apropar-les al tren d’alta velocitat.
En relació amb les línies estratègiques que determinaran les accions de econòmica de la Diputació durant aquests propers anys, el president ha citat GLOBALleida com una eina imprescindible per dur a terme aquesta tasca. En aquest sentit, ha explicat que serà necessari captar inversions, endegar projectes i destinar recursos al desenvolupament econòmic de les Terres de Lleida.
Per captar aquests recursos, Reñé ha recordat que les comarques de Lleida compten amb actius suficients i amb el potencial necessari (aigua, energia, disponibilitat de sòl, un sector primari potent, l’aeroport Lleida-Alguaire) per poder ser més competitius i poder així crear més empreses.
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat